معایب سیستم تهویه مطبوع vrf

معایب سیستم تهویه مطبوع vrf چیست؟ در ادامه قصد داریم برخی معایب سیستم تهویه مطبوع vrf در مقایسه با سایر سیستم ها را بررسی کنیم.

معایب سیستم تهویه مطبوع vrf

1-قیمت اولیه بالا در مقایسه با برخی از دستگاه های تهویه مطبوع

سیستم vrf در مقایسه با سایر سیستم های سرمایی و گرمایشی قیمت اولیه بالاتری دارد. بنابراین ممکن است در نگاه اول اقتصادی نباشد. سیستم های vrf به دودسته ghp (گاز سوز) و ehp (الکتریکی) تقسیم می شوند. با توجه به قیمت پایین گاز در ایران، سیستم ghp به صرفه تر و رایج تر می باشد.

2-قابل استفاده نبودن برای ساختمان های با ارتفاع زیاد

این سیستم ها اغلب بر روی پشت بام نصب می شوند، و باید در نظر داشت برای حداکثر طول لوله کشی عمودی بین یونولیت های خارجی و داخل ساختمان محدودیت وجود دارد. به عنوان مثال حداکثر طول لوله کشی عمودی برای دستگاه های شرکت ال جی حدود 225 متر است. بنابراین این سیستم نمی تواند در ساختمان های بسیار بلند مورد استفاده قرار گیرد.

معایب سیستم تهویه مطبوع vrf

3-نیاز داشتن به طراحی و نصب حساس و تخصصی

طراحی و تهیه نقشه های اجرایی سیستم های vrf و همچنین نصب آن ها کاملا تخصصی است و باید توسط مهندسان و اپراتورهای متخصص انجام گیرد.

4-هزینه بالا در صورت نشت گاز مبرد

هزینه شارژ گاز مبرد در مدار لوله کشی این سیسنم بسیار زیاد است. البته این گاز برای محیط زیست ضرری ندارد ولی در صورت نشت، هزینه شارژ مجدد آن زیاد است.

5-احتیاج به سیستم مکمل گرمایشی برای مناطق بسیار سرد

نوع الکتریکی سیستم vrf برای گرمایش در مناطق بسیار سرد به صرفه نیست و نیاز به سیستم مکمل گرمایش دارد. البته این عیب در دستگاه ghp یا گازسوز وجود ندارد.

در انتها باید به این نکته اشاره کنیم که انتخاب سیستم تهویه مطبوع مناسب یک کار تخصصی و بسیار مهم می باشد. امروزه انواع سیستم های تهویه مطبوع با مزایا و معایب مختلف در بازار وجود دارند. این ویژگی ها باید در کنار هم در نظر گرفته شده و بهترین تاسیسات تهویه مطبوع برای کاربرد مورد نظر انتخاب گردد.

 

برای خرید بهترین سیستم تهویه مطبوع با مناسب ترین قیمت با ما تماس بگیرید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما